a fejlesztő

play

"Az Atenor a Euronext Brussels tőzsdén jegyzett belga ingatlanfejlesztő cég."

AZ ATENOR

Az Atenor a Euronext Brussels tőzsdén jegyzett belga ingatlanfejlesztő cég. Széles portfóliója különböző mega projekteket és csúcsminőségű, modern bérelhető irodákat tartalmaz.

KÜLDETÉSÜNK

Küldetésünk az, hogy megfelelő válaszokat adjunk a városi élet és az üzleti szféra változásaiból származó kihívásokra: mindig az adott város sajátosságaival összhangban dolgozunk. Az Atenor a kezdetektől fogva város fejlesztőként pozícionálta magát. Tisztában vagyunk azokkal a kihívásokkal, amelyekkel a mai városoknak meg kell küzdeniük (népességnövekedés, különböző társadalmi, gazdasági, környezetvédelmi kérdések). Ezért is helyezünk nagy hangsúlyt a fenntartható, energiatakarékos irodaépületekre, amelyek mind rendelkeznek „BREEAM Excellent” minősítéssel.

TUDÁSBÁZIS

Az Atenor több, mint 30 éve van jelen az ingatlanfejlesztési szektorban. A kezdetektől fogva sikert sikerre halmoztunk, így olyan tudásbázissal rendelkezünk, amit az egészen piacon elismernek. Mindig is képesek voltunk megragadni a városokban zajló változásokat, így tudunk ma is olyan zöld irodaházakat létrehozni, amelyek nagyon szigorú kritériumoknak (elhelyezkedés, vegyes használat, műszaki minőség, gazdasági hatékonyság, fenntarthatóság) felelnek meg.

ELHELYEZKEDÉS

Az Aréna Business Campus is kiváló elhelyezkedéssel és minőségi sztenderdekkel rendelkező, bérelhető irodákat nyújt. Az Aréna Business Campus az Atenor egyik Budapesti büszkesége, amely a főváros egyik legjelentősebb üzleti központjában található, négy nagy alapterületű irodaépülettel és egy hatalmas belső kerttel rendelkezik.

8 európai ország - 29 projekt

1,2 M m2

SZÉLES LÁTÓKÖR

Mindig arra törekszünk, hogy szélesítsük látókörünket: az ingatlanpiacon történő változásokra úgy reagáltunk, hogy egyre többet fektettünk be lakossági és kereskedelmi piacokon. Az Atenor portfóliója jelenleg csúcsminőségű, modern bérelhető irodákból, továbbá lakossági és vegyes használatú projektekből áll. Ez összesen 1 200 000 m2-nyi területet foglal magában Belgiumban, Luxemburgban, Franciaországban, Portugáliában, Németországban, Lengyelországban, Magyarországon, és Romániában, ahol minden esetben briliáns építészeti dizájnok mentén dolgozunk.

TUDJON MEG TÖBBET

Az Aréna Business Campus is kiváló elhelyezkedéssel és minőségi sztenderdekkel rendelkező, bérelhető irodákat nyújt. Az Aréna Business Campus az Atenor egyik Budapesti büszkesége, amely a főváros egyik legjelentősebb üzleti központjában található, négy nagy alapterületű irodaépülettel és egy hatalmas belső kerttel rendelkezik. Ha még többet szeretne megtudni az Atenor-ról, kérjük látogasson el a http://www.atenor.eu/ oldalra.

EGYEDI MEGOLDÁSOKKAL JÁRUL HOZZÁ A VÁROSOK FEJLESZTÉSÉHEZ

Az Atenor figyelembe veszi a jövő városainak kihívásait, ezért szisztematikusan olyan technikákat alkalmaz, és olyan anyagokat használ, amelyek a legmagasabb környezetvédelmi sztenderdeknek felelnek meg. A terek kialakításnál nagy figyelmet fordítunk az elérhetőségre és a rugalmasságra, hogy egy átfogó megoldással a lehető legnagyobb életszínvonalat biztosíthassuk a következő generációk számára is.

FELELŐSSÉGTELJES FEJLESZTÉSEK

Az Atenor nevéhez szorosan kapcsolódnak a társadalmilag felelős befektetések. A helyi ingatlanfejlesztések érintettjeivel (politikai hatóságok, környezetvédelmi, gazdasági, és kulturális szereplők) sikeresen kialakítottunk egy már hagyományszerű partnerséget. Értékrendszerünkkel és társadalmi felelősségvállalásunkkal minden projektünknél támogatjuk a városok gazdasági fejlődését és üzleti innovációit.

Ha még többet szeretne megtudni az Atenor-ról, kérjük látogasson el a  www.atenor.eu oldalra.

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Gyulai Zsófia

Senior Property Tanácsadó

zsofia.gyulai@cushwake.com

+36 20 532 7003, +36 1 268 1288

Püschl Nikolett

Development & Leasing Manager

puschl@atenor.hu

+36 30 814 3242, +36 1 785 5208

Galambos Máté

Property Tanácsadó

mate.galambos@cbre.com

+36 30 581 3804, +36 1 374 3040