a fejlesztő

play

"Az ATENOR a Euronext Brussels tőzsdén jegyzett belga ingatlanfejlesztő cég."

AZ ATENOR

Az ATENOR a Euronext Brussels tőzsdén jegyzett belga ingatlanfejlesztő cég. Széles portfóliója különböző mega projekteket és csúcsminőségű, modern bérelhető irodákat tartalmaz.

KÜLDETÉSÜNK

Küldetésünk az, hogy megfelelő válaszokat adjunk a városi élet és az üzleti szféra változásaiból származó kihívásokra: mindig az adott város sajátosságaival összhangban dolgozunk. Az Atenor a kezdetektől fogva város fejlesztőként pozícionálta magát. Tisztában vagyunk azokkal a kihívásokkal, amelyekkel a mai városoknak meg kell küzdeniük (népességnövekedés, különböző társadalmi, gazdasági, környezetvédelmi kérdések). Ezért is helyezünk nagy hangsúlyt a fenntartható, energiatakarékos irodaépületekre, amelyek mind rendelkeznek „BREEAM Excellent” minősítéssel.

TUDÁSBÁZIS

Az Atenor több, mint 30 éve van jelen az ingatlanfejlesztési szektorban. A kezdetektől fogva sikert sikerre halmoztunk, így olyan tudásbázissal rendelkezünk, amit az egészen piacon elismernek. Mindig is képesek voltunk megragadni a városokban zajló változásokat, így tudunk ma is olyan zöld irodaházakat létrehozni, amelyek nagyon szigorú kritériumoknak (elhelyezkedés, vegyes használat, műszaki minőség, gazdasági hatékonyság, fenntarthatóság) felelnek meg.

ELHELYEZKEDÉS

Az Aréna Business Campus is kiváló elhelyezkedéssel és minőségi sztenderdekkel rendelkező, bérelhető irodákat nyújt. Az Aréna Business Campus az Atenor egyik Budapesti büszkesége, amely a főváros egyik legjelentősebb üzleti központjában található, négy nagy alapterületű irodaépülettel és egy hatalmas belső kerttel rendelkezik.

9 európai ország - 29 projekt

1,27 M m2

SZÉLES LÁTÓKÖR

Mindig arra törekszünk, hogy szélesítsük látókörünket: az ingatlanpiacon történő változásokra úgy reagáltunk, hogy egyre többet fektettünk be lakossági és kereskedelmi piacokon. Az Atenor portfóliója jelenleg csúcsminőségű, modern bérelhető irodákból, továbbá lakossági és vegyes használatú projektekből áll. Ez összesen 1 270 000 m2-nyi területet foglal magában Belgiumban, Luxemburgban, Hollandiában, Franciaországban, Portugáliában, Németországban, Lengyelországban, Magyarországon, és Romániában, ahol minden esetben briliáns építészeti dizájnok mentén dolgozunk.

TUDJON MEG TÖBBET

Az Aréna Business Campus is kiváló elhelyezkedéssel és minőségi sztenderdekkel rendelkező, bérelhető irodákat nyújt. Az Aréna Business Campus az Atenor egyik Budapesti büszkesége, amely a főváros egyik legjelentősebb üzleti központjában található, négy nagy alapterületű irodaépülettel és egy hatalmas belső kerttel rendelkezik. Ha még többet szeretne megtudni az Atenor-ról, kérjük látogasson el a http://www.atenor.eu/ oldalra.

EGYEDI MEGOLDÁSOKKAL JÁRUL HOZZÁ A VÁROSOK FEJLESZTÉSÉHEZ

Az ATENOR figyelembe veszi a jövő városainak kihívásait, ezért szisztematikusan olyan technikákat alkalmaz, és olyan anyagokat használ, amelyek a legmagasabb környezetvédelmi sztenderdeknek felelnek meg. A terek kialakításnál nagy figyelmet fordítunk az elérhetőségre és a rugalmasságra, hogy egy átfogó megoldással a lehető legnagyobb életszínvonalat biztosíthassuk a következő generációk számára is.

FELELŐSSÉGTELJES FEJLESZTÉSEK

Az ATENOR nevéhez szorosan kapcsolódnak a társadalmilag felelős befektetések. A helyi ingatlanfejlesztések érintettjeivel (politikai hatóságok, környezetvédelmi, gazdasági, és kulturális szereplők) sikeresen kialakítottunk egy már hagyományszerű partnerséget. Értékrendszerünkkel és társadalmi felelősségvállalásunkkal minden projektünknél támogatjuk a városok gazdasági fejlődését és üzleti innovációit.

Ha még többet szeretne megtudni az Atenor-ról, kérjük látogasson el a  www.atenor.eu oldalra.

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Kovács Melinda

Leasing Manager

kovacs@atenor.eu

+36 20 915 6183, +36 1 785 5208

Galambos Máté

Leasing Manager

galambos@atenor.eu

+36 30 101 2633, +36 1 785 5208

 

 

Horváth Brigitta

Property Advisor

brigitta.horvath@cbre.com

+36 30 846 3980, +36 1 374 3040