a fejlesztő

play

"A VÁROSI SZEGMENSRE HELYEZZÜK A HANGSÚLYT, MIVEL A TÁRSADALMI KIHÍVÁSOK ITT A LEGERŐTELJESEBBEK."

AZ ATENOR

Az ATENOR, a brüsszeli Euronext tőzsdepiacon jegyzett, európai szakértelemmel rendelkező ingatlanfejlesztő vállalat. Olyan nagyobb kivitelezésű ingatlanprojektekbe fektet be, melyek egyaránt megfelelnek a helyszín, gazdasági hatékonyság és környezetvédelmi szempontból támasztott szigorú követelményeknek.

KÜLDETÉSÜNK

Az ATENOR küldetése, hogy összhangban működjön a város fejlődésével. Az ATENOR a kezdetektől fogva részt vállal a városok fejlesztésében és tisztában van azok kihívásaival (népességnövekedés, különböző társadalmi, gazdasági, környezetvédelmi kérdések). Várostervezésünk és építészeti megoldásaink segítségével meg tudunk felelni a modern élet követelményeinek.

TUDÁSBÁZIS

Nemzetközi és multidiszciplináris csapatunk kb. 100 elhivatott munkatárssal mintegy 33 projektet irányít Európa-szerte. Mindannyiunkat ugyanaz a cél vezérel: hozzáadott érték létrehozása.

LOKÁCIÓK, MELYEK VONZÓBBÁ TESZIK A VÁROSOKAT

A lokációk kiválasztásánál a könnyű megközelíthetőség és további városi kapcsolódási pontok fejlesztésének lehetősége a fő szempontunk.

10 európai ország - 33 projekt

1,3 M m2

NEMZETKÖZI DIVERZIFIKÁCIÓ A VÁROSOKRA ÖSSZPONTOSÍTVA

Városi identitásának kifejezésére az ATENOR szakértelmét számos város közös jellemzőjénél hasznosítja – mégpedig a magán- és professzionális életben bekövetkezett változásokhoz való alkalmazkodásban. Ezen felül azáltal, hogy jelen van ott, ahol befektet, az ATENOR biztosítja az egyes városok sajátosságainak integrálását. Az ATENOR tevékenysége jelenleg számos dinamikus európai piacon zajlik, ezen városok: Brüsszel, Deinze, La Hulpe, Mons, Hága, Leudelange, Belval, Eschsur-Alzette, Bezons, Párizs, Lisszabon, Düsseldorf, Varsó, Budapest, Bukarest és London.

HOZZÁJÁRUL A VÁROSOK FEJLŐDÉSÉHEZ AZÁLTAL, HOGY MEGFELELŐ MEGOLDÁSOKAT NYÚJT A FENNÁLLÓ PROBLÉMÁKRA

Az ATENOR figyelembe veszi a jövő városainak kihívásait, ezért szisztematikusan olyan technikákat alkalmaz és olyan anyagokat használ, amelyek a legmagasabb energetikai és környezetvédelmi sztenderdeknek felelnek meg. A terek kialakításnál nagy figyelmet fordítunk az elérhetőségre és a rugalmasságra, hogy átfogó megoldásokkal a lehető legjobb életszínvonalat biztosíthassuk a következő generációk számára is.

NAGY VOLUMENŰ PROJEKTEK ÉS VEGYES FUNKCIÓK

Nagyobb kivitelezésű városi projektjeiben az ATENOR arra törekszik, hogy olyan vegyes funkciójú fejlesztéseket hozzon létre, amelyekben az irodák, lakások, üzletek és szolgáltatások egymás mellett legyenek megtalálhatóak zöld környezetben. A portfólióban jelenleg nagyjából 33 projekt található, melyek több mint 1.300.000 négyzetméternyi területet képviselnek.

FELELŐSSÉGTELJES FEJLESZTÉSEK

Az ATENOR nevéhez szorosan kapcsolódnak a társadalmilag felelős befektetések. A helyi ingatlanfejlesztések érintettjeivel (politikai hatóságok, környezetvédelmi, gazdasági, és kulturális szereplők) sikeresen kialakítottunk egy már hagyományszerű partnerséget. Értékrendszerünkkel és társadalmi felelősségvállalásunkkal minden projektünknél támogatjuk a városok gazdasági fejlődését és üzleti innovációit.

Az ATENOR a Euronext Brussels tőzsdén jegyzett belga ingatlanfejlesztő cég. Széles portfóliója különböző megaprojekteket és csúcsminőségű, modern bérelhető irodákat tartalmaz.

Küldetésünk, hogy megfelelő válaszokat adjunk a városi élet és az üzleti szféra változásaiból származó kihívásokra: mindig az adott város sajátosságaival összhangban dolgozunk. Az ATENOR a kezdetektől fogva város fejlesztőként pozícionálta magát. Tisztában vagyunk azokkal a kihívásokkal, amelyekkel a mai városoknak meg kell küzdeniük (népességnövekedés, különböző társadalmi, gazdasági, környezetvédelmi kérdések). Ezért is helyezünk nagy hangsúlyt a fenntartható, energiatakarékos irodaépületekre, amelyek mind rendelkeznek „BREEAM Excellent” minősítéssel.

Az ATENOR több, mint 30 éve van jelen az ingatlanfejlesztési szektorban. A kezdetektől fogva sikert sikerre halmoztunk, így olyan tudásbázissal rendelkezünk, amit az egészen piacon elismernek. Mindig is képesek voltunk megragadni a városokban zajló változásokat, így tudunk ma is olyan zöld irodaházakat létrehozni, amelyek nagyon szigorú kritériumoknak (elhelyezkedés, vegyes használat, műszaki minőség, gazdasági hatékonyság, fenntarthatóság) felelnek meg.

Mindig arra törekszünk, hogy szélesítsük látókörünket: az ingatlanpiacon történő változásokra úgy reagáltunk, hogy egyre többet fektettünk be lakossági és kereskedelmi piacokon. Az Atenor portfóliója jelenleg 33 csúcsminőségű, modern bérelhető irodákból, továbbá lakossági és vegyes használatú projektekből áll. Ez összesen 1 300 000 m2-nyi területet foglal magában Belgiumban, Luxemburgban, Hollandiában, Franciaországban, Portugáliában, Németországban, Lengyelországban, Magyarországon, Romániában és az Egyesült Királyságban, ahol minden esetben briliáns építészeti dizájnok mentén dolgozunk.

Az Aréna Business Campus is kiváló elhelyezkedéssel és minőségi sztenderdekkel rendelkező, bérelhető irodákat nyújt. Az Aréna Business Campus az Atenor egyik Budapesti büszkesége, amely a főváros egyik legjelentősebb üzleti központjában található, négy nagy alapterületű irodaépülettel és egy hatalmas belső kerttel rendelkezik.

Ha még többet szeretne megtudni az ATENOR-ról, kérjük látogasson el a www.atenor.eu oldalra.

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Kovács Melinda

Leasing Manager

kovacs@atenor.eu

+36 20 915 6183, +36 1 785 5208

Galambos Máté

Leasing Manager

galambos@atenor.eu

+36 30 101 2633, +36 1 785 5208

 

 

Horváth Brigitta

Property Advisor

brigitta.horvath@cbre.com

+36 30 846 3980, +36 1 374 3040