AZ ATENOR KÉT PROJEKTJE IS DÍJAZOTT A EUROPEAN PROPERTY AWARDS-ON

2021.12.17

A belga ingatlanfejlesztő ATENOR magyarországi projektje, az „A+” kategóriás Aréna Business Campus A Épülete elnyerte a legjobb, „Five Star Winner” díjat Irodafejlesztés kategóriában a régió legrangosabb iparági díján, a European Property Awards-on. A kategória győzteseként...

A belga ingatlanfejlesztő ATENOR magyarországi projektje, az „A+” kategóriás Aréna Business Campus A Épülete elnyerte a legjobb, „Five Star Winner” díjat Irodafejlesztés kategóriában a régió legrangosabb iparági díján, a European Property Awards-on. A kategória győzteseként az épület jogosult a verseny további szakaszaiban való részvételre. Ugyanebben a kategóriában a Váci Greens E és F Épületei is díjazottak lettek.

 

Az International Property Awards a legkiemelkedőbb teljesítményt elért vállalatokat díjazza, az ingatlanipar minden szektorát lefedve. A verseny régiókra bontva zajlik: Arábiára, Európára, Afrikára, Kanadára, Közép- és Dél-Amerikára, a Karib-térségre, az Egyesült Államokra, az Egyesült Királyságra és Ázsia-csendes-óceáni térségre kiterjedve. A résztvevők először nemzeti szinten kerülnek elbírálásra, nagy tapasztalattal rendelkező, az ingatlan szakterületek teljes skáláját lefedő szakemberek által. Az elbírálás a design, a minőség, a szolgáltatás, az innováció, az eredetiség és a fenntarthatóság iránti elkötelezettség alapján történik. Az egyes régiók legjobbjai automatikusan bekerülnek az összesített nemzetközi versenybe, melynek csúcspontja egy nagyszabású díjátadó ünnepség.

 

A 2021-2022-es European Property Awards versenyen az ATENOR Irodafejlesztés kategóriában két nevezéssel indult, és a megfelelő szintet meghaladva mindkettőért elismerésben részesült. A Váci Greens E & F Épületek az „Award Winner”, az Aréna Business Campus A Épülete pedig a „Five Star Award” díjat nyerte el, kiérdemelve a „Best in Hungary” címet, így jogosulttá vált a világverseny további szakaszaiban való részvételre, melyen a régiók legjobbjai küzdenek meg egymással.

 

Az ATENOR által fejlesztett Aréna Business Campus 72.000 négyzetméteren, négy épületben kínál exkluzív „A+” kategóriás irodákat a Hungária körúton. Első ütemét, az A Épületet 2020-ban adták át, azóta több nemzetközi cég választotta az irodaházat székhelyéül. A csúcsminőségű műszaki specifikáció, a BREEAM „Excellent” és az Acces4you Arany fokozatú minősítések, valamint a számtalan házon belüli szolgáltatás, melyeket az épületek és a zöld kert biztosítanak majd, mind hozzájárulnak ahhoz, hogy egy teljesen új környezetet teremtsenek, mely fenntarthatóbb, nyitottabb és kellemesebb munkahely. Az irodakomplexum úgy lett kialakítva, hogy megfeleljen a mai bérlők és a jövő generációi igényeinek és vágyainak.

 

A Váci úti irodafolyosó szívében található Váci Greens az elmúlt 8 év egyik legmeghatározóbb és legsikeresebb projektje Budapesten. Az „A+” kategóriás irodacampus ötödik és hatodik épülete, az E és F épületek 2020-ban kerültek átadásra és közel 50.000 m2-t foglalnak magukban. A Váci Greens minden épülete nagy, egybefüggő és hatékony irodaterületeket kínál, kimagasló színvonalú, zöld és ergonomikus munkakörnyezettel. Ezt a koncepciót a maximális siker igazolja, mivel az összesen kb. 130.000 m2 terület majdnem egésze már kiadásra került vezető multinacionális bérlőknek, továbbá mind a hat épület eladásra került különböző hazai és nemzetközi befektetőknek.

további hírek