Az Aréna Business Campus „A” Épület használatbavételi engedélyt kapott

2020.05.19

Az első, A Épület a napokban megkapta a használatbavételi engedélyt. A 21.000 m2-es irodaház az eredeti ütemtervnek megfelelően, határidőre került átadásra. Ezzel párhuzamosan gőzerővel halad, a második, B Épület kivitelezése, amely 2021 második negyedévére zárul le.

A főváros legnagyobb irodaparkjait fejlesztő belga Atenor 2018. tavaszán indította el grandiózus projektjét, a VIII. kerületi Hungária körúton elhelyezkedő Aréna Business Campus-t. A brüsszeli tőzsdén jegyzett, 8 európai országban jelen lévő ingatlanfejlesztő a Hungária körút 30. szám alatt nég,y “A+” kategóriás, környezettudatos megoldásokat kínáló, kimagasló színvonalú irodaházat valósít meg 72.000 m2-en.

Az első, „A” Épület a napokban megkapta a használatbavételi engedélyt. A 21.000 m2-es irodaház az eredeti ütemtervnek megfelelően, határidőre került átadásra.

Ezzel párhuzamosan gőzerővel halad, a második, „B” Épület kivitelezése, amely 2021 második negyedévére zárul le.

 „Az Aréna Business Campussal az Atenor tovább erősíti magyarországi jelenlétét és sikereit. Az „A” épület bérbeadása előrehaladott stádiumban van, az épület közel 40%-ra aláírt bérleti szerződéseink és szándéknyilatkozataink vannak.”– emelte ki Borbély Zoltán, az Atenor Hungary Country Directora.

 Az Aréna Business Campus elhelyezkedése kiváló, az ingatlan 3 perc sétatávolságra található a Stadionok metrómegállótól. Az ingatlan az Aréna Mall Bevásárlóközpont közelében helyezkedik el, továbbá a campus házon belüli szolgáltatásai, a közösségi, rekreációs terek meghatározó szerepet töltenek be.

 „Az Atenor a kezdetektől fogva olyan ingatlanok fejlesztésén dolgozik, melyek növelik a városok vonzerejét. A Hungária körútra is olyan irodakomplexumot valósítunk meg, amely a mai kor lakóinak, felhasználóinak, valamint a jövő generációjának igényeire és vágyaira hangolódik. Nemzetközi szakértelmünk és tapasztalatunk lehetővé teszi, hogy épületeinket a hatóságokkal szorosan együttműködve, a környezettel és a lakossággal szimbiózist teremtve, hozzuk létre.

Ezúton is külön köszönjük a hatóságoknak, hogy a jelenlegi COVID-19 vírushelyzetben is maximálisan helyt álltak áldozatos, rendkívül rugalmas és gyors munkájukkal.” – mutat rá Borbély Zoltán.

 

Az ATENOR a brüsszeli Euronext tőzsdén jegyzett ingatlanfejlesztő vállalat. Célunk, hogy várostervezésünk és építészeti megközelítésünk által megfelelő megoldásokat nyújtsunk az új követelményekre, melyeket a városi és professzionális életben bekövetkezett fejlesztések eredményeztek. Ezen szemlélet alapján az ATENOR nagyobb kivitelezésű ingatlanprojektekbe fektet be, melyek nagyon szigorú követelményeknek felelnek meg mind helyszín, gazdasági hatékonyság és környezetvédelmi szempontból.

  

Sajtókapcsolat:

Püschl Nikolett

Development & Leasing Manager

Atenor Hungary Kft.

Tel.: +36 30 814 3242

puschl@atenor.eu

www.atenor.eu

www.arenabusinesscampus.hu

további hírek